A LATE MERRY CHRISTMAS

GODT NYTÅR: MINE NYTÅRFORSÆT

Rigtig, rigtig godt nytår alle i smukke piger. Jeg håber i havde en fantastisk aften og forlod 2020 på den bedst tænkelige måde. Jeg tror for mange, at 2020 var et år, som bare skulle overstås. Det var det også for mig, men samtidig har 2020 også givet mig rigtig mange gode stunder og minder, som jeg ikke vil være foruden. Så for mig har 2020 ikke udelukkende været et dårligt år. I 2020 har jeg også lært mig selv at kende, sådan helt ind til benet. Jeg har lært at nyde mit eget nærvær på en helt anden måde, end jeg kunne førhen. Dette blev en nødvendighed, når man pludselig var tvunget til begrænsninger. Samtidig er jeg blevet tante og har haft mange gode stunder med mine nærmeste ti, fået et nyt job, flyttet sammen med K og meget meget mere, og det vil jeg ikke være 2020 foruden. 2021 byder på meget for mit vedkommende. Den byder på et 2.semester, en praktikplads, masser af køretimer (ja, jeg ejer ikke et kørekort) og ikke mindst en nyudklækket tittel som handelsøkonom. Forhåbentlig byder året også på mere fællesskab og mere tryghed, men dette er endnu uvist. I hvertfald vil jeg gå ind i 21′ med åbne arme.

Generelt har jeg det ret stramt med folk, der laver nytårforsæt, fordi jeg er af den holdning, at de er til for at blive brudt. Jeg synes det er lidt opreklameret med de folk, der hver januar vælger febrilsk at gå på kur for så, at droppe den efter halvanden måned. Med dette sagt kan jeg dog også godt forstå ønsket om, at tabe lidt på sidebenene. Det er vi mange der ønsker, mig selv inkluderet. Uanset hvor pladderagtigt det end må lyde, så har jeg lavet nogle nytårsforsæt, og de kommer her;
1. Lev mere bæredygtigt. Her tænker jeg både i dagligvarer, men også i forbrugsvaner helt overordnet set. Man kan sagtens se stilet ud, men også tænke på den planet vi bor på. Heldigvis er mange brands rigtig gode til at markedsføre sig på dette område, men også Trendsales er en oplagt mulighed ift. dette punkt. 2. Spise sundere. Jeg elsker følelsen af at spise sundt og vide, at man gør noget godt for sin krop. Så i stedet for, at sætte mig et mål om at skulle på kur, vil jeg i stedet ændre på min kostvaner. Jeg vil spise mere grønt og mere fuldkorn. Samtidig skal der dog også være plads til det, der er hyggeligt en fredag aften på sofaen. 3. Mere bevægelighed. Jeg fokuserer på at få gået en tur hver dag. Det var en vane, som jeg for alvor prøvede at få indkorporeret i min hverdag under 2. nedlukning og hjemsendelse fra mit arbejde. Det gør mig frisk og giver mig overskud, at komme lidt ud. Samtidig gik jeg i 2020 en del i fitness. Dog valgte jeg at blive væk, da jeg synes det begyndte at være uansvarligt for både min egen og andres sundhed i de måneder, hvor coronaen så allerværst ud. Men jeg håber på 2021 er året, hvor vi måske kan komme lidt i fitness igen. Måske ikke lige i januar, men så trods alt bare i løbet af året. 4. At tale pænere om og til mig selv. Jeg er rigtig god til at kritisere mig selv. Jeg tror faktisk det er en meget generel kvindeting. Uanset om det er min krop, min hud eller noget helt andet. Jeg vil rigtig gerne blive bedre til, at acceptere den krop, som jeg bor i. For når alt kommer til alt, så er det nok ikke så slemt det hele. 5. At blive bedre til at sige fra og sige min mening. Jeg er virkelig dårlig til at sige fra, hvis der er noget jeg ikke finder mig i. Jeg tror generelt jeg er lidt for god til, at finde mig i lidt for meget. Jeg hader konflikter og derfor har jeg nogengange en tendens til, at glatte ud i stedet for at få sagt det, som jeg i virkeligheden mener og brænder inde med. Dette er en proces for mig, men helt sikkert noget, som jeg skal øve mig i og blive bedre til.

Hvordan lyder jeres nytårsforsæt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A LATE MERRY CHRISTMAS