SO WHAT NOW?

UGENS PLUS- & MINUSPOINT

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Det er en del tid siden, jeg har lavet et af de her elskede indlæg, hvor jeg deler point ud til diverse begivenheder, beklædningsgenstande, musiknumre, eller hvad min uge ellers har budt på, så jeg tænkte at et indlæg i denne kategori vil være på sin plads. Der er en stærk overvægt af pluspoint at hente i denne uge, så glæd jer til, i når dertil. Her kommer de:

MINUSPOINT: Følelsen af at savne. Jeg savner min bedsteveninde, min venindegruppe, min fyr og alt det der engang var. Jeg føler lidt at jeg mangler et samlepunkt, nu hvor jeg er stoppet på uddannelse og bare skal igang med at arbejde. For det første mangler jeg stadig det ene af mine to jobs og for det andet er jeg bare bange for at jeg kommer til at føle mig sindssygt ensom i mit sabbatår, nu hvor jeg ikke længere omgives mine bedsteveninder hver dag. Jeg tror vitterligt det handler om, at holde sig igang, så man ikke kommer til at sidde med følelsen af ensom – og kedsomhed.

MINUSPOINT: Til ikke at have modtaget noget som helst løn i denne måned fra min arbejdsgiver på grund af manglende vagter i forbindelse med studentertiden. Det er rimelig stramt kun at have 1000 kroner til en hel måned. Især når man om lidt tager i sommerhus, hvor både mad og shoppingture er pebrede.

MINUSPOINT: Til arbejdsgivere, der ikke tager sig tid til at svare på en opfordret ansøgning. Jeg bliver simpelthen så arrig indeni. Det er et (undskyld jeg bander) FUCKING krav at arbejdsgiveren svarer tilbage på ens ansøgning, når ens ansøgning er opfordret. Ja, det er sket for mig og jeg synes simpelthen det er ekstrem dårlig stil overfor ansøgeren.

MINUSPOINT: Til når ens nærmeste ikke har det godt. Jeg er den slags menneske, der har det allerbedst, når mine omgivelser har det godt. Derfor tærer det rigtig meget på mig, når de ikke har. Jeg bekymrer mig mindst ligeså meget som de gør.

PLUSPOINT: Til nyforelskelse. Jeg har i næsten en måned set en rigtig sød fyr, som min bedsteveninde introducerede mig for på en cafétur. Lige siden har vi nærmest været uadskillelige. Lige nu ser jeg frem til to gode dage, bare mig og ham.

PLUSPOINT: Til at jeg endelig har fået mit figentræ til at gro og se sundt ud. Det gør altså en stor forskel, hvor man placerer sin plante. Træet er gået fra at have stået på mit natbord med halvvisne blade til nu at stå i vindueskarmen med helt friske og grønne blade og frugter på træet. Jeg har desuden overvejet at lave en indendørs planteguide. Hvad tænker om det?

PLUSPOINT: Til en uges ferie fra to travle uger på arbejde. Nu ser jeg frem til at kunne tage bilen til Djursland i morgen, for så at tilbringe en uge med min fyr og min familie i vores sommerhus.

PLUSPOINT: Til at min søster endelig er hjemme igen efter en måned i udlandet. Det er så dejligt at have hende hjemme igen.

PLUSPOINT: Til denne soft bra, som bare er alt for fin efter min mening. Den bliver jeg helt sikkert nødt til at eje. Der findes desuden matchende trusser som kan findes lige her.

PLUSPOINT: Til Filtr’s playliste: ‘Slay All Day’, som kan findes på Spotify. Den indeholder en stor del af mine favoritter, og kan helt sikkert anbefales hvis man er til R’n’B og hiphop.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SO WHAT NOW?