UGENS PLUS- & MINUSPOINT

15 TING JEG IKKE FORSTÅR

1. At jeg slet ikke har kunnet benytte mig af mit nye badetøj i år…

2. Hvorfor jeg gang på gang vælger det billige alternativ fremfor det dyre, fordi jeg er bange for, at jeg fortryder at have smidt så mange penge, efter en kjole. Selvom denne kjole fra ganni godt nok er virkelig svær at få ud af hovedet.

3. Chartergæster der parkerer deres håndklæder på liggestolene rundtom poolen aftenen før for, at “reservere” de gode pladser til dagen efter.

4. Folk der benytter hashtags forkert. #det #fungerer #ikke #sådan #her.

5. Folk der ikke kommer vand på deres tandbørste inden de børster tænder…

6. Hvor meget tyske turister drikker. No offense, men etteren uge i sommerhus har jeg nu bemærket hvor meget øl deres maver kan bære.

7. At jeg ikke længere er single. Jeg nævnte tidligere at have spist kage på street food med en lækker sag, og denne lækre sag viste sig at blive min kæreste.

8. Hvordan min kæreste kan mene at gorgonzola på pizza er klamt? What’s not to love?

9. Hvor meget man tager på, når man får sig en kæreste. Det er selvfølgelig ikke min kærestes skyld, men mere hyggen i det.

10. Hvor svært det er at opridse et par new balance i modellen 990 i en størrelse 38. I want them so badly.

11. Hvorfor man altid er mere smadret efter middagslur end man var inden? Burde man ikke være mere frisk og udhvilet?

12. Hvorfor man altid har mest lyst til at shoppe, når man ikke har penge til det og når man så endelig har penge, er der ikke rigtig noget der frister?

13. Hvor sindssygt lækkert et samarbejde Raine har indgået med hjerteforeningen. Jeg skal klart have mig en soulmates t-shirt. Hvis i endnu ikke har set den, kan i tjekke serien ud her.

14. Hvor forelsket jeg er blevet i mærket Triwa, der specificerer sig med ure og unisex armbånd. I. need. a. watch. now!

15. Hvorfor sofaer er så absurd dyre. Om det er en 3 personssofa, en modulsofa eller en ordentlig flyder er overaskende nok ikke afgørende for prisen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT