SWEATER WEATHER

UGENS PLUS OG MINUSPOINT

MINUSPOINT til at være i sådan en fase, hvor jeg ikke kan finde ny musik, som virkelig røre mig. Kender i ikke det, at man kan sætte alle ens favoritter på, men de ikke giver den samme følelse som de plejer? Jeg har brug for nye musikopdagelser, som jeg kan afspille på repeat til efteråret.

MINUSPOINT til at have samme fase med min garderobe. Jeg er så irriterende træt af at se på alt det sorte tøj, som folk har set mig i gang på gang. Jeg vil have lidt at spice mine outfits op med. Et tørklæde, en ny vinterjakke eller bare en strik. Gerne noget der kan få mine outfits til at “larme” lidt.

MINUSPOINT til hvor svært det er at holde den sunde linje. Måske jeg blot lige skal ind i rutinen igen, men det er altså også bare svært, når man forbinder hygge med snacks. Jeg synes faktisk at min morgenmad er blevet langt mere spændende, efter jeg er skiftet over til en sundere livsstil igen. Her den anden dag fik jeg smoothie med hindbær og havtorn, og det var helt klart en succes.

PLUSPOINT til “What I Eat In A Day” videoer på Youtube, der lige pt. er min store inspiration til madlavning. Det er primært sunde opskrifter, hvoraf man både kan vælge “vegan” eller “non vegan”. Personligt skifter jeg lidt imellem opskrifter med og uden kød, da jeg synes det er rart, at have nogle enkle kødfrie dage i ugens løb.

PLUSPOINT til følelsen af god tid. Jeg elsker at jeg kan stå op og lave det, som jeg ikke kunne, da jeg gik i skole. At kunne sove længe, vågne op og spise pandekager til morgenmad, cykle en tur ind til byen eller bare gøre lige det man har lyst til, uden at føle sig tidspresset. Jeg kan ihvertfald mærke, at jeg bruger mine friddage fra arbejde på at kredse om mig selv.  Desuden så vil jeg lige tippe om disse sunde pandekager, som både er en succes til morgen og som snack. Selv spiser jeg mine med toppings fra Bodylab og forskellige bær, afhængig af hvad jeg liggende har i fryseren.

PLUSPOINT til reunion med mine gymnasieveninder. Som jeg har nævnt før, har jeg ikke set mine veninder fra gymnasiet siden vi stoppede. Derfor var det helt ubeskriveligt at se dem igen til min venindes runde fødselsdag. Særligt var det hyggeligt, da de skulle møde min kæreste for første gang, hvilket jo altid er spændende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEATER WEATHER