MINE SAVED INSTAGRAMS #1

LAD OS SNAKKE LIDT OM

Hvor sindssygt et fænomen Black friday er. I USA bliver man rådet til at blive indendørs, hvis ikke man ønsker at lade livet. Vi er godt på vej til at nå et niveau, hvor folk op igennem tiden går mere og mere grassat i håbet om at vælte sig i de bedst mulige tilbud.

Hvor irriterende Postnord kan være. De er både ekstremt langsomme til at levere og så er det altså bare super irriterende at de ligger en afhentningsseddel i postkassen, når man rent faktisk er hjemme, når pakken skal leveres til døren..

Snapchat filtre som profilbillede. Jeg synes simpelthen det er så kikset.

Hvordan Danmark langsomt tager alle amerikanske traditioner til sig. Nogle traditioner har bedst af bare at blive, hvor de hører til.

Hvordan jeg i år er virkelig excited over julen. Det plejer normalt først at komme en uge før juleaften. Men i år har jeg lyst til at diske op med konfekt, julebag og bare lytte til en masse julemusik allerede nu.

Hvorfor blogindlæg der handler om modgang, har tendens til at være mere populære, end indlæg, der handler om medgang.

Folk der bruger hashtags på Facebook og snapchat. Okay, det er acceptabelt som en joke, men ellers virker det bare virkelig kikset. Til gengæld synes jeg personligt at det er okay på Instagram, hvor hashtag fænomenet i sin tid opstod.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SAVED INSTAGRAMS #1