denne/0.jpg" />
NÅR MAN BLOKERER SIG SELV

THINGS I LIKE ATM

At skulle have penge tilbage i skat. Det kan godt være at jeg kun skal have små 300 kroner tilbage i skat, men jeg har stadig voldsomt optur over det, da jeg har haft en fornemmelse af at skulle af med penge til skattevæsenet. Det var altså dagens lettelse og ikke mindst dejlige nyhed!

Jeg er faldet pladask for denne sang og ikke mindst kanalen generelt. Soleima gør det generelt super godt, men dette cover rammer seriøst perfekt. Generelt har jeg altid været glad for akustiske covers af original versioner og ikke mindst p3. Også The Mind Of 99’s nummer Hurtige hænder i den akustiske version er en lytter værd!

Jeg ELSKER den nye episode af Riverdale, som landede på Netflix i forgårs. Jeg har længe gået og været bange for at der ikke vil komme flere episoder, men jeg synes bestemt at den seneste episode indleder til flere episoder samt spændende dilemmaer.

At dagene bliver langsomt lysere. Det gør mig glad og jeg kan mærke at jeg nærmest får en slags “healing” af det, set i forhold til vinterens gråvejr.  Jeg er meget mere optimistisk i forhold til for blot to uger siden.

 Jeg har fået min lyst til at blogge tilbage i takt med at mit humør er steget rent glædesmæssigt. Det er også noget der er værd at fejre. Jeg har allerede planlagt et par indlæg til jer. Jeg kommer b.la. ind på noget om et nyt køb, drømme og store beslutninger.

Jeg er faldet pladask for western trenden med spidse sko, som mest af alt giver mig associationer til de tidlige 00’er. jeg husker ihvertfald tydeligt, at min mor ejede et knælangt par i slangeskind fra Sand i hendes yngre år. De var altså ret seje. Selv er jeg helt vild med modellen fra Mango (det gælder både den sorte og hvide model) samt modellen fra Ganni.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN BLOKERER SIG SELV