THINGS I LIKE ATM

10 TING JEG IKKE FORSTÅR

1. Kvinder, der har skabt deres Instagram profil med henblik på deres outfits, som så ikke vil svare på hvor deres items er fra.

2. Hertil kommer… deres venner, som synes det er skide sjovt at kommentere “hvor er den fra” på den mest flabede facon, når flere er interesserede i et svar.

3. At min kæreste og jeg snart skal ud og kigge på lejlighed. Eller det vil sige, vi har længe surfet rundt mellem lejligheder. Nu skal vi for real ud at se på en snart. Når jeg altså lige har fået kontaktet udlejeren.

4. Hvordan min søster på 13 år kan ønske sig Toga Pulla, Kenzo, Valentino og Gucci i konfirmationsgave. Det skræmmer mig lidt. Men hun har selvfølgelig ikke fået det et fremmed sted fra, ha ha.

5. Hvorfor vinterkulden har holdt mig tilbage fra løbe – og cykelture. Jeg har dog pga. bedre vejr de sidste par dage formået at bevæge mig ud på årets første løbetur, ha ha.

6. Hvor voldsomt en omtale DR3 programmet fuckbois har fået. Den har virkelig delt vandene. Og jeg må ærligt inddrømme, at jeg er stærkt modstander. For at være helt præcis mener jeg mildesttalt, at der i dagens ungdomskultur er et helt forkert billede på gensidig respekt – eller mangel på samme. Jeg har ondt af de piger det går ud over og ikke desto mindre synes jeg, at det er en helt forkert måde at opnå social accept på.

7. Hvorfor mænd altid skal have tingene skåret ud i pap. Sådan synes jeg ihvertfald ofte det er. Men måske det bare er os kvinder, som er lidt for gode til at snakke i gåder.

8. Hvorfor det skal være så svært, at finde et par sneakers, der minder om Balenciaga’s ‘Triple S’ model. Hvis i har fundet et sted hvor nogey lignede er tilgængeligt, så tip mig lige girls!

9. Hvorfor jeg altid har lyst til at spise slik, når jeg er sammen med min kæreste. Jeg er overbevist om, at min krop sender signaler der siger, at kæreste tid er lig med hygge, hvilket er forbundet med at skulle have noget indenbords.

10. Hvorfor det føles som om, alle jeg følger er enten på Bali eller i Marokko lige nu. De mange Instagram venlige billeder taget i sydens varme, vil ihvertfald ingen ende tage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS I LIKE ATM