FAVE SALE PICKS

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

Jeg har ingen sommerferie i år. Derfor går det meste af mine dagtimer på at stå i isenkrammeren, hvor jeg for en måned siden fik arbejde. Det er hermed også en af grundende til, at bloggen står lidt stille lige nu, da jeg simpelthen er fuldstændig udkørt, når jeg kommer hjem efter mine vagter. Det skal selvfølgelig ikke gå udover bloggen at jeg lige pt har mit skema helt fyldt op. Derfor tænkte jeg, at jeg lige vil tjekke ind og vise jer, hvad jeg render rundt og laver (når jeg ikke står i isenkrammeren).

… Købt en ny bodystocking fra Zara’s udsalg, som er blevet brugt flittigt på det sidste. Den er super blød og i den lækreste kvalitet. Og mest af alt var den vanvittig billig!

… Haft lidt for meget tøj på til en 29 graders varm dag. Til gengæld er mine jeans nye og de sidder fuldstændig fantastisk.

… Nydt en fridag på stranden med min bedste veninde fra folkeskolen.

… Haft en “day-off” i sengen med mit absolutte yndlingsmenneske, nemlig min kæreste. Dagen bød på hyggesnak, morgenmad på sengen og ikke noget som helst andet.

… Fået denne helt fantastiske beige farvede skjorte hjem fra Mango, som både kommer i beige og rød. Så, så flot!

… Gjort verdens bedste kup. Jeg har nemlig købt to Saks Potts badedragter til den pris, som det normalt vil koste for en enkelt badedragt fra kollektionen. De er fantastiske og egner sig perfekt som både badedragt, men også som bodystocking under en nederdel eller med et par jeans.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVE SALE PICKS