AT FLYTTE HJEMMEFRA

5 INSTAGRAM PROFILER DU BØR FØLGE .4

@Trinekjaer_: Trine er både selvstændig, influencer og indehaver af bloggen “Trines wardrobe”. Hun er farveglad, hvilket afspejler sig i hendes stil såvel som i hendes hjem. Jeg elsker hele Trines ‘content ‘ på Instagram og vil ønske jeg var ligeså modig med hensyn til farvevalg, som Trine.

@Hannigohr: Hanni Gohr er en dansk model og ikke desto mindre et kæmpe stilikon i mine øjne. Hun er vildt smuk og virker desuden ret sjov. Om fredagen vedhæftet Hanni et fun fact til hendes post, som er tagget med #FridayFactsFromHan. Heraf kom idéen til hendes samarbejde med Hvisk, som i kan finde lige her.

@Kristinehalken: Kristine er styling director for Costume og super cool. Hendes Instagram er prydet med fine rejsebilleder, outfits i pastelfarver og selvfølgelig billeder i forbindelser med hendes arbejde på redaktionen. Hun er SÅ dygtig til sammensætninger og jeg er helt vild med hvad hendes garderobe byder af skatte.

@Karodall: Karoline er blogger og freelance stylist. Hendes stil er faverig og legende og hendes profil byder på lækre prints, hele farvepaletten og en masse streetstylebilleder, da Karoline er lidt af en streetstyle babe.

@Thora_Valdimars: Thora er en af de helt store streetstyle ladies i Danmark hvad det angår fashionweek. Hendes garderobe har elementer fra både det feminine, det maskuline og noget sporty og jeg elsker det hele!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT FLYTTE HJEMMEFRA