MIN FUCKET-LIST: 10 TING JEG ALDRIG VIL GØRE IGEN

5 INSTAGRAM PROFILER DU BØR FØLGE.2

Hej piger. Jeg tænkte jeg vil lave et nyt koncept her på bloggen, der går ud på at vise jer de mange Instagram girls, som inspirerer mig i dagligdagen. Jeg har efterhånden set det på mange andre blogs, og jeg synes personligt det er så hyggeligt at følge med i, hvem dem man følger, selv følger på de sociale medier. Derfor får i dag pt. 2 på forløberen “5 Instagram-profiler i bør følge” her:

@Sillehenning: Jeg ELSKER go’ morgen Danmark af den simple grund, at Sille Henning styler om morgenen. Sille er til dagligt stylist og driver ved siden af jobbet som stylist en blog ved navn sillehenning.com. Hun er super sej og virkelig up to date på nye trendenser og så elsker jeg virkelig hendes stil. Helt klar en kæmpe inspirationskilde i øjeblikket.

@Prosenkilde: Per Mai Rosenkilde arbejder til dagligt som fashion editor på Eurowoman. Hun deler super lækre billeder af både outfits og hjem og ikke desto mindre har hun en utrolig sjov og humoristisk tilgang til hendes boligindretning, hvilket jeg elsker.

@Aninebing: Kæmpe inspirationskilde. Anine Bing er en dansk designer, som bosætter sig i LA. Hun er et af mine mange girlcrushes og hendes stil er enkel, rå og ikke desto mindre er hendes outfit altid gennemført. Anine’s outfits er oftest hendes egne designs og også hendes webshop er et besøg værd.

@Marie_murstad: Marie er til dagligt pr og brand manager for brandet Holzweiler. Hendes stil er skandinavisk minimalistisk og selv er hun meget kvalitetsbevidst. Jeg har endnu ikke stødt på et stykke tøj på hendes Instagram profil, som jeg ikke er misundelig på.

@Pernilleteisbaek: Dronningen af skandinavisk minimalisme. Pernille drev i mange år hendes egen blog ‘Lookdepernille’ og har efterfølgende udgivet bogen ‘dress scandinavian’. Sindssyg inspirerende profil og bare skide smuk kvinde altså!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN FUCKET-LIST: 10 TING JEG ALDRIG VIL GØRE IGEN