LIDT OM TILVÆRELSEN OG MIT NYE JOB

ANBEFALING: 5 SERIER JEG BINGEWATCHER

Jeg er en sucker for både chick flicks, skøre komedier og mordgåder. Det gør også at der tit er lidt for enhver smag, når jeg gemmer serier til min favoritliste. Og ikke mindst at min kæreste og jeg faktisk kan se en film, som ikke altid er pladderromantisk (det tror jeg han sætter pris på, haha). Jeg hører derfor også under kategorien “typen der altid har flere serier igang på samme tid”. Lige for tiden følger jeg med i 5 serier plus det løse og skal jeg se noget, når jeg først har lagt mig under dynen tyer jeg oftere til en serie end en film, medmindre det er sammen med T. Lige for tiden følger jeg bl.a. med i:

Grace and Frankie: Grace og Frankie handler om to kvinder der ikke kan fordrage synet af hinanden og deres mænd, Sol og Robert, som er forretningspartnere og senere hen “partners in life”, som Sol fortæller en del i løbet af episoderne. I serien følger man kvindernes modgang efter afsløringen af deres mænd, deres begges familier og ikke mindst deres voksende venskab.

Sex and the City: Need I say more? Don’t think so. Jeg tror jeg har set denne serie fra ende til anden omkring 5 gange, men dårlig bliver den aldrig. Jeg elsker alt ved Carrie Bradshaw, hendes garderobe, hendes væremåde og hendes store krøllede hår. Hun er og bliver mit ultimative girl crush. I serien følger du de 4 veninder, Carrie, Miranda, Samantha og Charlotte og deres liv i New York. Her får i både indblik i deres forskellige mænd, væremåder, alt for dyre tøj og ikke mindst – deres enorme mængde cosmopolitans og vodka on the rocks.

Project Runway: Da jeg var lille fulgte jeg hver uge med, når Project Runway rullede over skærmen. Nok ikke så mærkeligt at jeg siden da har haft designerdrømme. Serien er nu blevet en anelse nostalgisk for mig og det gør ikke forkærligheden mindre. Project Runway handler kort fortalt om upcoming designere, der dyster i at designe en bestemt beklædningsgenstand. Og så er Heidi Klum også med i en del af episoderne. Win, win.

The good wife: Dette er en serie som T og jeg er begyndt på sammen. Serien handler om Alicia Florrick, som vender tilbage til hendes karriere indenfor jura efter en offentlig sex og politisk korruptions skandale, som involverer hendes mand. Serien er vanvittig nervepirrende og er iblandt én af de serier, hvor jeg hver gang tænker at man godt liiiiige kan snuppe et afsnit til.

7 days out: I reality serien 7 days out følger du 7 af de største begivenheder i verden. Her følger du bl.a. en klargøring til et Chanel Haute Couture show, verdens bedste restaurant Eleven Maddison Park og NASA. Min personlige favoritepisode er selvfølgelig den med Chanel, som jeg slugte RÅT!

Hvilke serier kan i anbefale? Og er i ligesom jeg typen der ikke bare kan nøjes med én af gangen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT OM TILVÆRELSEN OG MIT NYE JOB