FRYGTEN FOR AT GÅ GLIP AF NOGET

KÆRE 15 ÅRIGE MIG

Det er 5 år siden, jeg var 15. Jeg føler mig meget ældre og mere moden nu, men jeg kan dog stadig fremkalde alle de forfærdelige og fantastiske følelser, som mit 15 årige jeg oplevede. Derfor tænkte jeg, at det ville være sjovt at lave en liste med ting, jeg ville ønske, jeg havde vidst dengang. Her kommer de:

1. Lad være med at tage alting så nært. 2. Lad være med at forelske dig i drenge, der svækker dit selvværd. 3. Tag flere chancer – Du kan godt tåle at være ude af kontrol engang imellem. 4. Skid hul i hvad andre tænker om dig og gør mere af, hvad du selv føler for. 5. Lad være at farve dit hår rødt, det klæder dig ikke. 6. Man behøver ikke at passe ind alle steder. 7. Dine forældre er ikke pinlige, tværtimod synes alle dine venner de er fantastiske. 8. Bland dig ikke i andres problemer, det er ikke din sag. 9. Hold dig væk fra tøsefnidder. 10. Vær stolt af hvad du gør selvom andre ikke nødvendigvis forstår dine valg/interesser. 11. Du behøver ikke at forhaste dig. 12. Man behøver ikke at være den bedste til alting.  13. Interesser dig kun for mennesker der også interessere sig for dig og ikke for dem der viser det modsatte. 14. Det er okay, at det ikke er alle der kan lide dig. Man kan ikke være venner med alle. 15. Leggings og en top er ikke et outfit, men blot en udsigt til en god omgang camel-toe. 16. Ikke alle trendenser er værd at følge. Heriblandt bamsestøvlerne. 17. Du kan ikke være med hvor alt sker, og det er helt okay. 18. Drop den dårlige selvtillid, der er kun én der kan lave om på hvad du ser i spejlet og det er dig selv. 19. Det er ikke alle frøer, der skal kysses. 20. Spar flere penge op, du bliver glad for det senere hen. Også selvom det stadig kan være svært, på trods af du snart er 20.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRYGTEN FOR AT GÅ GLIP AF NOGET