UGENS PLUS OG MINUSPOINT

STOP DOG MED AT TA’ PÅ MIN RØV!

Der går måske en smule rød-strømpe-feminist i dette indlæg – men det er ikke hensigten og jeg tror ikke, at jeg er den eneste, der deler de her tanker som kvinde.

Jeg har igennem utallige byture, koncerter og andre sociale begivenheder oplevet at blive taget på røven op til flere gange. Det er ikke noget jeg går amok over, men jeg forstår ikke mændenes hensigt. Særligt på dansegulvet ses det oftest. Ikke kun for mit vedkommende, men også for veninders og blot forbipasserendes. Jeg lægger mærke til det og selvom jeg ikke går amok over det, så føles en del af mig stadig chikaneret. Jeg synes faktisk det mest utrolige er, at mænd tror de bare kan rage hvor de vil. Mænd kan jo både være charmerende, søde og ikke mindst respektfulde – men er jeg den eneste der synes, at det er super respektløst bare at rage på fremmede kvinders kroppe? Jeg har aldrig forstået hvorfor mænd har behov for at råbe chikanerende ting efter en kvinde – hvornår har det nogensinde virket? Jeg tror ihvertfald at det er de færreste kvinder der finder det attraktivt. Der er så stor forskel fra et kompliment fra en flirt eller ens kæreste, til et råb på gaden. At en kvinde har en kort nederdel på i byen lægger jo ikke op til at en mand har ret til at chikanere hende.  Jeg tror det er det at nogle mænd ikke forstår. Ærligttalt tror jeg, at nogle mænd mener at det er legitimt at gøre grænseoverskridende ting, hvis hun iklæder sig noget lårkort. Jeg synes der er opstået en tendens til at mænd kan gøre hvad de vil med en kvinde, og ja, jeg synes ærligttalt at det er skræmmende!

Indlægget skal ikke opfattes som en sviner mod mænd generelt – for der findes mange skønne af slagsen, men blot mod de, som går ind under overstående kategori.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS OG MINUSPOINT