10 THINGS I WANT TO DO IN NOVEMBER

MY WEEK PLANS

Til at starte med, ved jeg godt dette indlæg udkommer, en dag for sent. Dagen igår gik så hurtigt, at den pludselig var slut, uden jeg havde nået alle dagens gøremål.

Ihvertfald tænkte jeg, at jeg ville begynde at tage jer med i løbet af ugen, og hermed inddrage jer i mine planer, så i kan få et større indblik i, hvordan en almindelig uge ser ud for mig.

Vi kan starte med igår, mandag. Igår havde jeg fri fra arbejde og blev vækket af en sød dame, der er interesseret i en jobsamtale med mig. Jeg står op, skriver til min kæreste og sætter mig foran fjernsynet og nyder en stille og rolig morgenmad. Der går et godt stykke tid før jeg får mig taget sammen og klokken bliver omkring 14, inden jeg får rusket op i mig selv og får gjort mig færdig. Omkring klokken 16 har jeg fået ordnet mine ting og tager ind til byen for, at finde en gave til min bedsteveninde, hvis fødselsdag jeg skulle fejre om aftenen. Klokken 21 mødes jeg med min kæreste, Tobias inde i byen, hvor vi sammen tager hjem og slapper af resten af aftenen.

I dag har jeg også haft fri fra job og vågnede klokken 8, da jeg skulle vække min kæreste, som skulle op og i skole. Da jeg får sendt T afsted, går jeg i seng igen og tager ydeligere to timer. Jeg vågner derfor sent og bruger dagen på at tjekke sociale medier og gøre en smule rent herhjemme.

I morgen (Onsdag) har jeg igen fri fra arbejde, men skal tidligt op og til jobsamtale klokken 11. Efter jobsamtalen skal jeg ordne lidt praktiske ting, og senere har jeg date night med T. I morgen har vi været kærester i tre måneder og vi skal derfor nyde hinandens selskab med god mad og filmhygge.

Torsdag har jeg indtil videre ikke de store planer og jeg tænker blot at det bliver en afslapningsdag, nu hvor jeg skal arbejde i weekenden. Muligvis bliver det en bagedag.

Fredag skal jeg arbejde fra 10-18 og direkte videre til min venindes cocktailparty i Århus bagefter. Det bliver så dejligt med en aften med skønne piger. Jeg har ikke ses med mine gymnasieveninder så meget for tiden, så det bliver så dejligt endeligt at bruge tid med dem igen. Jeg glæder mig ihvertfald til en aften med grin, snak og godt selskab,

Lørdag skal jeg arbejde fra 11-15 og jeg skal derfor ikke for sent hjem fra Århus fredag. Når jeg får fri lørdag tror jeg, jeg er en smule halvtræt, så jeg har med vilje ikke lagt de vilde planer lørdag aften.

Søndag skal jeg arbejde fra 13-17 og muligvis have bestilt nogle af mine families julegaver hjem når jeg får fri. Det kan virkelig godt betale sig at kigge på nettet, hvad det angår juleønsker. Jeg har fx. fundet min mors gave til halv pris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 THINGS I WANT TO DO IN NOVEMBER