LAD OS SNAKKE LIDT OM

UGENS PLUS OG MINUSPOINT #7

MINUSPOINT til at ved en fejl komme til at opdaterer mit Itunes. Dette resulterede i at jeg fik slettet ALLE mine billeder der er blevet taget efter september måned, da jeg har for lidt plads til en sikkerhedskopi. Det vil altså sige, at alle de billeder jeg har taget fra minder med veninder, min familie og ikke mindst min kæreste, fra de sidste to måneder nu er væk. Det er virkelig, virkelig ærgerligt og bare super øv!

MINUSPOINT til folk der taler grimt. Jeg synes simpelthen det er så ubehøvlet at snakke nedladende til et andet menneske, og det optræder bare lidt for tit i forhold til, hvad det burde. Jeg synes det er sindssygt, at folk har en mani med at hidse sig op i stedet for, stille og roligt at give sig tid til at forklare, hvordan tingene hænger sammen.

MINUSPOINT til at stå i en situation, hvor jeg ikke ved, om jeg har et job til januar. Jeg skal derfor snart tilbage til jobsøgning i tilfælde af, at jeg kun får lov at arbejde i Imerco i løbet af julen.

MINUSPOINT til  Stine Goya og Stella Nova kjolerne, som jeg begge to drømmer om, men som begge to er prismæssigt i den lidt dyrere ende. Begge to vil egne sig perfekt til min nytårsaften, men lige nu må jeg nøjes med at sukke forgæves efter dem hver gang jeg tager et kig indenfor i min favoritbutik.

PLUSPOINT til nyklippet og sundt hår. Det kan jeg takke min mormor for. Mit hår bliver altid kedeligt og tørt i vinterperioden, og her er det heldigt, at min mormor er frisør, så hun holder mig up to date med gode produkter til at pleje vinterlokkerne. Jeg fik i søndags klippet et par centimeter af mit ellers lange hår, og jeg kan allerede nu både se og mærke, at de få centimeter har gjort en forskel.

PLUSPOINT til mit immunforsvar lige pt. Alle jeg omgiver mig med har haft omgangssyge på det sidste, men heldigvis har sygdommen denne ene gang valgt at gå en bue udenom mig, hvilket jeg virkelig værdsætter. Særligt nu, hvor jeg arbejder fuldtidig, og derfor helst ikke skal have en masse sygedage.

PLUSPOINT til Louisa Lorangs madblog. Jeg ELSKER at lave mad og jeg gør det helst efter en lækker opskrift, som jeg har gemt et stykke tid i forvejen. Jeg stiftede for første gang bekendtskab med Louisa Lorang i Go’ morgen danmark, og efterfølgende er jeg begyndt at følge hendes blog, som både rummer desserter, salater, middagsopskrifter og alt derimellem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAD OS SNAKKE LIDT OM